Příspěvky z '2017' 'květen'

Chemstop Ecofix

Dobry den, je možne pripravok Chemstop - Ecofix pouzit aj v dome? V kuchyni sa mi objavia mraci, behaju po parapetnej doske aj v dome. Da sa natriet napr. ram okna k zabraneniu vniku do domu ?

dakujem velmi pekne

Dobrý den, přípravek Chemstop-Ecofix samozřejmě lze použít i v domě. Je lidskému zdraví neškodný, nicméně je potřeba zabránit přístupu dětem. Jedná se o klasický lep, který se používá na nátěrech na lepových deskách.

Natírat jím rám okna bychom Vám právě nedoporučili, neboť se jedná o poměrně silné lepidlo, které na sebe mj. váže prach a nečistoty, což znesnadní manipulaci z okny (např. údržba pantů, mytí oken apod.).

Jako efektivnější způsob, jak se zbavit mravenců přírodní cestou, bychom Vám doporučili použití parazitických hlístic proti larvám mravenců NEMAPLUS ANTFREE (viz odkaz na produkt), které ve formě zálivky aplikujete např. poblíž domu, nebo na trase, kudy zástupy mravenců přicházejí. Mravence doslova vyženete, že se přestěhují jinam. Hlístice Steinernema představují pro mravence přirozené nepřátele a jakmile mravenci zaznamenají jejích přítomnost, velmi rychle se odstěhují. Doporučujeme kombinaci s dalšími prostředky proti mravencům (viz odkaz na produkty )

20 května, 2017

Do uzávěrky objednávek na bioagens do skleníků na 18. týden zbývá:
00
h
:
31
m
:
53
s

ZÁKAZNÍCI ZO SLOVENSKA